Organisatieadvies

Het continue ontwikkelen van gezonde, succesvolle en innovatieve organisaties. Samen met de klant het beste rendement halen uit mensen en de beschikbare middelen. Met deze dingen zijn de ervaren adviseur en interim-managers van 49ers dagelijks bezig.
 

Samen met uw directie en managementteam

49ers geeft niet alleen advies, maar neemt ook graag de verantwoordelijkheid voor de uitvoering ervan. Door gedurende een bepaalde periode deel te nemen aan een directie- of managementteam team is 49ers niet alleen in staat een advies op te stellen, 49ers commit zich ook aan het behalen van de gestelde doelstellingen.
 

Samen met uw medewerkers

Successen worden behaald door mensen, mensen die samenwerken, samen doelstellingen vaststellen, targets bepalen en gezamenlijk de juiste activiteiten ontplooien om continue het beste uit een organisatie te halen.

De adviseurs van 49ers beschouwen uw medewerkers als de belangrijkste bron van kennis. Ervaren medewerkers die, op de juiste wijze gemotiveerd, aangestuurd en beloond, er voor kunnen zorgen dat uw doelstellingen continue overtroffen worden.

49ers B.V.

Daltonstraat 1
3335 LR, Zwijndrecht
Nederland

info@49ers.nl
+31 (0)10 766 0065