49ers BV is onderdeel van de Appora groep en verzorgt voor haar opdrachtgevers een kwalitatief passende invulling van interim opdrachten en de werving en selectie van vaste medewerkers. 49ers focust zich hierbij op ICT management functies en specialistische ICT functies. Samen met onze klant wordt een profielschets opgesteld, besproken en indien nodig aangescherpt. Kandidaten worden bij voorkeur benaderd binnen de bestaande relatienetwerken.

De organisatie van 49ers  bestaat uit de volgende onderdelen:

SALES

Gericht op (Landelijke) Overheid en Commerciële bedrijven en instellingen. Sales houdt zich met name bezig met het leggen en onderhouden van contacten met onze relaties. Voor 49ers speelt continuïteit van de relatie en onderling vertrouwen een essentiële rol.

RECRUITMENT

Werving en Selectie van kandidaten, deels kandidaten vanuit ons ZZP netwerk, deels kandidaten die bij onze partners in dienst zijn. 49ers streeft naar een langdurige relatie met de professionals die namens 49ers uitdagende opdrachten uitvoeren.

BACK OFFICE

De Back Office is een essentiële schakel in de dienstverlening naar onze klanten en professionals en verzorgt de contractafhandeling, urenadministratie en facturatie.